Γάτα τρώει φιδι

Είδα πως ήμουν λεωφορείο με τα δυο γατιά μου σε άγχος . Όταν κατέβηκα πήρα μόνο μια γάτα ξέχασα την άλλη . Βέβαια όταν έφτασα σπίτι εκεί που πήγα να παρω τηλ ΚΤΕΛ να τους ενημερώσω για τη γάτα μου , είδα από το παράθυρο ότι γύρισε . Στην αρχή φαινόταν πως κυνηγούσε ένα ποντίκι , κάτι μικρό που χώραγε στο στόμα του, αλλά όπως άνοιξα την πόρτα είδα ότι ήταν φίδι , μισό στόμα μισό έξω από την πόρτα . Μου προκάλεσε αναγούλα αλλά ήμουν ήρεμη επειδή ήταν νεκρό . Νιώθω ακόμα σε συχγηση λόγω του ονείρου . Τα θυμάμαι όλα καθαρά .
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.