Δεν ανέβηκα στην κορυφή εξαιτίας του 16 ορόφου

Ήταν σούρουπο, με σύννεφα απο την Αφρική που κουβαλούσαν την λεγόμενη Αφρικανική σκόνη κάνοντας τον ουρανό να παίρνει πορτοκαλί απόχρωση. Ήμουν με παρέα, με ένα ακόμα άτομο, δεν συγκράτησα το πρόσωπο του, και αντικρισαμε μια οικοδομή με 16 ορόφους. Αποφασίσαμε να την εξερευνησουμε. Ανεβαίνοντας έναν έναν τους ορόφους, όλο ένα και μίκρυνε ο χώρος μετάβασης( ο χωρος στον οποίο βρισκονταν οι σκάλες) από τον έναν ορόφο στον άλλον. Μετά βίας καταφέραμε να περάσουμε και τον 15ο όροφο, μέχρι που φτάσαμε στον 16ο. Εκεί η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκαμε να περάσουμε από μια μικρή τρύπα (στο μέγεθος σωλήνα) για να καταφέρουμε να ανέβουμε στην ταράτσα (την κορυφή) και να παρακολουθούμε την όμορφη θέα.
Παναγιώτης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Όταν δεις στο όνειρό σου έναν ωραίο άνδρα ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Δυσάρεστο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη, γιατί προμηνύει ασθένειες στενοχώριες και μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου.

Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις σε χαράδρα να προσέξεις την υγεία σου γιατί θα αρρωστήσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες.

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.