Ο νεκρός μου έδωσε λεμονια

Ο νεκρός μ σεικενη μου έδωσε λεμόνια και δεν τα πήρα
Παυλο

ονειροκριτης

πριν από 1 χρόνο 2 μήνες

Συνήθως, τα λεμόνια στα όνειρα αντιπροσωπεύουν την αμεσότητα, την πικρία, την καταπόνηση ή ακόμη και τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Σε αυτήν την περίπτωση, η απόρριψη των λεμονιών μπορεί να υποδείχνει απόρριψη της πικρίας ή των αρνητικών συναισθημάτων που αυτά μπορεί να συμβολίζουν. Ίσως αντιμετωπίζετε κάποιες προκλήσεις ή δυσκολίες στη ζωή σας αλλά αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα που τις συνοδεύουν. Εναλλακτικά, η απόρριψη των λεμονιών μπορεί να υποδηλώνει την απόρριψη της ευκαιρίας ή της αλλαγής που παρουσιάζεται στη ζωή του ατόμου. Ισως έχετε αμφιβολίες, φόβους ή ανησυχίες σχετικά με την αναλαμβανόμενη ευθύνη ή την άγνωστη κατεύθυνση που θα μπορούσε να σας οδηγήσει το λεμόνι.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Ο γιατρός είναι ο αρμόδιος επαγγελματίας για την υγεία μας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπουμε στα όνειρά μας έναν γιατρό;

Ενα από τα πιο καλά όνειρα. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το πρόβατο στο όνειρό μας συμβολίζει ευτυχία.