Δεν ανέβηκα στην κορυφή εξαιτίας του 16 ορόφου

Ήταν σούρουπο, με σύννεφα απο την Αφρική που κουβαλούσαν την λεγόμενη Αφρικανική σκόνη κάνοντας τον ουρανό να παίρνει πορτοκαλί απόχρωση. Ήμουν με παρέα, με ένα ακόμα άτομο, δεν συγκράτησα το πρόσωπο του, και αντικρισαμε μια οικοδομή με 16 ορόφους. Αποφασίσαμε να την εξερευνησουμε. Ανεβαίνοντας έναν έναν τους ορόφους, όλο ένα και μίκρυνε ο χώρος μετάβασης( ο χωρος στον οποίο βρισκονταν οι σκάλες) από τον έναν ορόφο στον άλλον. Μετά βίας καταφέραμε να περάσουμε και τον 15ο όροφο, μέχρι που φτάσαμε στον 16ο. Εκεί η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκαμε να περάσουμε από μια μικρή τρύπα (στο μέγεθος σωλήνα) για να καταφέρουμε να ανέβουμε στην ταράτσα (την κορυφή) και να παρακολουθούμε την όμορφη θέα.
Παναγιώτης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι σημαίνουν όμως και πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον καρκίνο;

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.