Φίδι

Είδα στον ύπνο μου ότι κάνανε δώρο στην μητέρα μου μπρελόκ με φίδι, νομίζαμε ότι ήταν ψεύτικο αλλά σιγά σιγά αρχίζε κ κουνιόταν.παρακαλω τί σημαίνει
Ιωάννα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.