Ο νεκρός μου έδωσε λεμονια

Ο νεκρός μ σεικενη μου έδωσε λεμόνια και δεν τα πήρα
Παυλο

ονειροκριτης

πριν από 1 χρόνο 1 μήνας

Συνήθως, τα λεμόνια στα όνειρα αντιπροσωπεύουν την αμεσότητα, την πικρία, την καταπόνηση ή ακόμη και τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Σε αυτήν την περίπτωση, η απόρριψη των λεμονιών μπορεί να υποδείχνει απόρριψη της πικρίας ή των αρνητικών συναισθημάτων που αυτά μπορεί να συμβολίζουν. Ίσως αντιμετωπίζετε κάποιες προκλήσεις ή δυσκολίες στη ζωή σας αλλά αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα που τις συνοδεύουν. Εναλλακτικά, η απόρριψη των λεμονιών μπορεί να υποδηλώνει την απόρριψη της ευκαιρίας ή της αλλαγής που παρουσιάζεται στη ζωή του ατόμου. Ισως έχετε αμφιβολίες, φόβους ή ανησυχίες σχετικά με την αναλαμβανόμενη ευθύνη ή την άγνωστη κατεύθυνση που θα μπορούσε να σας οδηγήσει το λεμόνι.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Η αστυνομία στα όνειρα δεν είναι καλό σημάδι, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αξιωματικούς της αστυνομίας.  Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Ο παλιάτσος είναι ο άνθρωπος που υποκρίνεται κάποιον άλλο, συνήθως με σκοπό να κάνει χιούμορ ή πλάκα. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση παλιάτσος στην καθημερινότητά μας για να τονίσουμε αρνητικά γνωρίσματα ενός ανθρώπου.  Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παλιάτσους.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.