Χαρτινα χρηματα

Ονειρευτηκα οτι πηγα στο απιτι μου το πατρικο μα καθισουμε να μεγειρεψουμε με τη κορη μου.και ξαφνικα( ενω οντως εχουμε μεινει απο χρηματα)...εψαχνα μεσα σε ενα επιπλο και βρηκα οτι ειχα ξεχασει τη τσαντα μου..και μεσα σε αυτην ειχα χαρτινα χρηματα..και λεω στη κορη μου κοιτα ο θεος πως τα κανονιζει..
ΕΙΡΗΝΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.

Τα κάστανα είναι χειμωνιάτικοι ξηροί καρποί με πλούσια γεύση και νοστιμιά, αρκετές θερμίδες, μεγάλη διατροφική αξία αλλά και οφέλη για την υγεία. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα κάστανα στα όνειρά μας;

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.